Over ons

Wij zijn ONEsURANCE

Onesurance bestaat uit een eigen team van ervaren business innovators waaronder ai-strategen,  insurance-experts, machine learning engineers, data-scientisten en change managers. 

Onesurance is onderdeel van de Cronos groep. Dit is de grootste ICT dienstverlener van Belgie (8.000 medewerkers, €1 miljard omzet). In Nederland telt Cronos ruim 500 medewerkers. Daardoor kunnen wij direct beschikken over data-engineers, data-experts en ICT deskundigen op een zeer breed gebied.

Wij werken onder meer intensief samen met onze zusterbedrijven:
IntoData (data kwaliteit), 
Integr (data integratie), 
InBLuu (Microsoft diensten), 
Brixxs (Salesforce) en 
Brush-ai (responsible AI)

Dát zijn onze human brains availabe en die combineren wij met de laatste AI en ICT technologie.

"We are one, but we are not the same. We get to carry each other” (U2)

Even U2 luisteren op Spotify

IN HET KORT ONZE WHY, HOW EN WHAT:

WHY

Veel verzekeraars, volmachten en intermediairs worstelen met de vraag hoe ze duizenden klanten optimaal kunnen blijven bedienen. Want meer adviseurs inzetten, dat is niet schaalbaar en veel te duur.
74% van de klanten verwacht daarbij een gepersonaliseerd aanbod, is op zoek naar gemak en wil 24 op 7 digitaal kunnen communiceren met hun financieel dienstverlener.

HOW

Dit kan alléén schaalbaar en effectief door data en artificial intelligence (AI) in te zetten. Eerst ter ondersteuning van de adviseur, maar daarna ook direct in contact met consument.

WHAT

Onze ambitie is om verzekeringsbedrijven te helpen innoveren door met inzet van data én de modernste technologie de klantbediening te verbeteren.
Dat doen we met een team van ervaren business innovators op het gebied van data, ICT en change management. Onze aanpak is laagdrempelig starten en steeds met concrete business cases direct toegevoegde waarde leveren.

MAAK KENNIS MET ONZE OPRICHTERS

“Innovatie is een duidelijk waarneembare sprong van vernieuwing. Het bestaande wordt dus opgeschud. Daarvan is in de Nederlandse verzekeringsmarkt nauwelijks sprake.” 

Aldus Dennie van den Biggelaar en Jack Vos.

In het Nederlandse verzekeringsbedrijf kan men kennelijk vrij comfortabel alles bij het oude houden, terwijl andere branches, zoals retail en travel, flink op de schop zijn gegaan door sterke competitie. Volgens een recent innovatie onderzoek uitgevoerd in de assurantiebranche verwacht ‘men’ wel dat er ‘iets’ aan komt en dat ‘iets’ zal een flinke disruptie zijn voor de branche, zeker in de particuliere markt. Vergeten wordt dat deze innovatieve partijen in andere landen de zaken al flink opschudden. Zoals WefoxWefox, een online verzekeringsplatform dat in sneltreinvaart Europa verovert. Of de Indiase insurtech Acko, waar Amazon in deelneemt. Acko had in korte tijd al 70 miljoen klanten. Zowel Wefox als Acko worden overigens gebackt door Munich Re, dat is niet voor niets.

Lees het hele artikel over de start van onesurance.

DE OPRICHTERS VAN ONESURANCE

Contact

wIJ ZIJN U GRAAG VAN DIENST 

Stel een vraag

wij helpen je graag