01-10-2023

ONESURANCE benoemt tot Advanced Partner van ANVA
WhatsApp Image 2023 10 02 at 17.33.54

Mooi nieuws vanuit Onesurance! Wij zijn sinds 1 oktober officieel Advanced Partner van ANVA. Zo kunnen we onze klanten nog beter helpen méér waarde uit hun data te halen. We starten meteen goed met een webinar over ACTIEF KLANTBEHEER 2.0 MET AI op maandag 23 oktober om 11.00u. Wil je dit webinar volgen? Schrijf je in via deze link:

Inschrijven

NB: Je kan het webinar via deze speciale link gratis volgen, ook als je geen relatie van ANVA bent.

Wist je dat uit de Adfiz peilingen blijkt dat maar liefst 69% van de advieskantoren actief beheer van de portefeuille in de top 5 prioriteiten heeft opgenomen?
Actief klantbeheer heeft voor veel advieskantoren dus de hoogste prioriteit. Maar hoe start je met actief klantbeheer? En hoe zorgt dit voor een toekomstbestendige bediening van jouw klanten?
Op 23 oktober gaat Ronald Rongen (ANVA) hierover in gesprek met Dennie van den Biggelaar en Jack Vos MFP van Onesurance en Sanne Butterworth van Rivez-Zuiderhuis. Onesurance is als nieuwe partner toegevoegd aan het ANVA partnerlandschap en heeft slimme algoritmes ontwikkeld, waardoor actief klantbeheer met AI zeer effectief is in te richten op basis van de data uit ANVA.

In het webinar krijg je antwoorden op vragen als:
» Wat is er mogelijk als je de kracht van specifieke AI combineert met ANVA?
» Welke voorspellingen kun je dan doen over de kans op royement, de toekomstige potentiële klantwaarde en de next best polis voor jouw klanten?
» Hoe zorgt actief klantbeheer voor een toekomstbestendige bediening van jouw klanten?

Heeft u advies nodig? Wij helpen uiteraard graag verder!