Bij Onesurance is het nooit saai

Nieuws & Media
Ai zoeg of zegen 1
08-2023

AI: zorg of zegen voor het Intermediar?

AI; zorg of zegen voor het intermediair? In de innovatiespecial van VVP hét platform voor financieel adviseurs verscheen daarover deze maand een artikel van collega Dennie van den Biggelaar.

Michael mackaaij jack vos peter mols.1920x0
07-2023

Co-founder Jack Vos namens Contactgroep Automatisering  in adviescommissie onbemenste toepassingen.

'Onbemenste toepassingen' blijft een mooi woord voor slimme technologie die in staat is taken te vervangen, niet mensen.

Vip onesurce 2
07-2023

Keynote vipcongres over actief klantbeheer 2.0 en ai acceptatie in de praktijk

Tijdens het door 600 insurance professionals bezochte VIP congres op 4 juli in het AFAS theater in Leusden verzorgde onze AI-strateeg Dennie van den Biggelaar een keynote over Actief Klantbeheer 2.0 en over AI acceptatie in de praktijk gebracht. 

Shutterstock 1620414088
02-2023

Kiezen voor schaalbare AI-techniek met data ethiek

Bij de inzet van Artificial Intelligence speelt data ethiek een grote rol. Daarom werken wij intensief samen met ons zusterbedrijf Brush-AI en ’s Nederlands eerste bedrijf dat zich specifiek bezighoudt met responsible AI.

Inoveren
01-2023

AM Web: klantgericht innoveren hoe doe je dat?

Verzekeringsbedrijven hebben te weinig adviseurs om al hun honderdduizenden klanten op maat te bedienen. Over hoe ze dat kunnen aanpakken, spreken Jack en Dennie uitgebreid tijdens de Collegereeks Klantgericht innoveren in Verzekeren.

Cronos
11-2022

Wij zijn als Onesurance trits om onderdeel uit te maken van de Crones Groep

In dit artikel lees je meer over de drijfveren van oprichter Jef de Wit en wordt duidelijk dat het ook in ICT om de mens zou moeten gaan en je ook met een lange termijnvisie zeer succesvol kunt zijn. 

Actief klantbeheer van re actief naar generatief
10-2022

Actief Klantbeheer: Van (re)actief naar generatief

Veel kantoren handelen in de waan van de dag voornamelijk nog reactief. Bij actief klantbeheer verwachten we natuurlijk méér dan dat. Hoe ‘actief’ wil je zijn? En hoe pak je dat op een effectieve manier aan zónder meer adviseurs aan te nemen? Welke slimme AI (artificial intelligence) technologie moet je dan inzetten?

Revolutie
09-2022

Digitiale revolutie: harder lopen bij innovatie

Innovatie is een duidelijk waarneembare sprong van vernieuwing. Het bestaande wordt dus opgeschud. Daarvan is in de Nederlandse verzekeringsmarkt nauwelijks sprake.” Aldus Dennie van den Biggelaar en Jack Vos.

1
23
Heeft u advies nodig? Wij helpen uiteraard graag verder!